Informații de livrare

 Informații de livrare
Taxa de Transport prin Posta Romana este:
  • Gratuită pentru comenzi cu valoarea mai mare de 201 lei;
  • 5 lei pentru comenzi cu valoarea intre 151-200 lei;
  • 10 lei pentru comenzi cu valoarea intre 101-150 lei.
  • 15 lei pentru comenzi cu valoarea intre 0-100 lei.
Termenul de livrare este de circa 2-4 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În orice condiții, inclusiv în situație de forță majoră și sub sancțiunea de a vă returna sumele plătite, termenul de livrare nu va depăși 14 de zile, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră.
 
Taxa de Transport prin Curier este:
  • Gratuită pentru comenzi cu valoarea mai mare de 201 lei;
  • 15 lei pentru comenzi cu valoarea intre 151-200 lei;
  • 20 lei pentru comenzi cu valoarea intre 101-150 lei.
  • 25 lei pentru comenzi cu valoarea intre 0-100 lei.
Termenul de livrare este de circa 1-3 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În orice condiții, inclusiv în situație de forță majoră și sub sancțiunea de a vă returna sumele plătite, termenul de livrare nu va depăși 14 de zile, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră.
 
Te rugam să verifici datele de contact înainte de finalizarea comenzii si sa notezi in campul OBSERVATII din comanda intervalul orar in care poti primi pachetul la adresa de corespondenta, curierul se va conforma.. Adresa de livrare sau numărul de telefon incorect introduse în comandă, pot întârzia livrarea produselor.
Iti reamintim conditiile de returnare, in cazul in care ai nevoie de o alta marime la una dintre piese, cazul cel mai des intalnit.

În ziua în care coletul cu Comanda Dumneavoastră va fi expediat, veți fi înștiințat prin email. Acesta va fi trimis de către firma www.yvettefashion.ro

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, în timpul transportului revine societății de curierat sau transportatorului conform legislației locale în vigoare.