Returnarea Produselor

Returnarea Produselor

Conform legislatiei in vigoare in Romania, clientul poate renunta la produsele cumparate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare, legislatia se aplica doar in cazul persoanelor fizice (OG 130/2000 Art 4 (1) lit. b). Renuntarea la produsele cumparate se face doar in urma unei instintarii prin e-mail sau telefonic,termen de 3 zile de la primirea coletului.

Cheltuielile de returnare a produselor cumparate din magazinul nostru vor fi suportate in totalitate de client 

In vederea returnarii produselor trebuie respectati: 

Articolul va fi returnat in conditii bune, fara urme de purtare, fara a fi deteriorate in vreun fel, cu etichetele atasate, precum si documentele insotitoare, prin expeditie normala (NU ramburs). In caz contrar ele vor fi reexpediate clientului.
Inainte de returnarea articolului (articolelor), este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email intentia de a returna un articol/mai multe articole.

Din motive de igiena, articolele din categoria lenjerie sau costume de baie nu se pot returna.

Contactati-ne telefonic in vederea anuntarii returului de produs in cel mult 3 zile de la primirea coletului, altfel coletul poate fi refuzat!;
Nu se primesc retururi neanuntate telefonic;
Cheltuielile transportului de retur vor fi suportate de catre client, in cazul in care nu se doreste altceva in schimb; 
Este alegerea dvs daca doriti banii inapoi sau un alt produs! 
Contravaloarea produselor va fi returnata in maxim 7 zile lucratoare, prin transfer bancar,ori in cont  pe site

Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier sau posta Romana la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). Deasemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.