Termenii și condițiile

Te rog să citești cu atenție Termenii și condițiile de utilizare, înainte de a utiliza sau obține orice materiale, informații, servicii prin intermediul acestui site.
 

Acest site este deținut de S.C Yvette Fashion S.R.L., societate comercială de naționalitate română, înregistrată la O.R.C. Zalau cu nr. J31/31/2015, având cod fiscal 33989775, cu sediul în Zalau, Str. Gheorghe Doja nr 86 bl d 86 ap 15, jud. Salaj și funcționează conform legislației române în domeniul său de activitate.

S.C Yvette Fashion S.R.L. (“noi”) vă oferă accesul la site-ul și utilizarea site-ului www.yvettefashion.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastră sunteti de acord să respectați acești
Produsele pe site

Hainele comercializate în magazinul online www.yvettefashion.ro sunt noi.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Acest site este administrat de S.C Yvette Fashion S.R.L. Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este S.C Yvette Fashion S.R.L. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date) din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comerciala. Folosirea fara acordul S.C Yvette Fashion S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
Politica de confidentialitate
S.C Yvette Fashion S.R.L., denumită generic  în calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului www.yvettefashion.ro, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat .

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare , implică acceptul explicit al dumneavoastră, cu privire la acestea și reprezintă întreaga ințelegere (contractul) dintre părti.

Înregistrarea ca membru, parola și comportamentul ca membru:.
Prin înregistrarea ca membru, veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de email) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Puteți să utilizați site-ul nostru doar dacă sunteți de acord cu acești “Termeni și condiții”. Dumneavoastră sunteți responsabil pentru menținerea caracterului secret al parolelor dumneavoastră, informațiilor privind autentificarea și contul. Veți fi tras la răspundere financiar pentru toate utilizările site-ului nostru de oricine care utilizează parola dumneavoastră și informațiile dumneavoastră de autentificare. Sunteți de acord să fiți pe deplin responsabili pentru orice comenzi și plăți făcute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. www.yvettefashion.ro poate folosi în scopuri publicitare și nu doar orice comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

De asemenea, declarați și garantați că toate informațiile furnizate de dumneavoastră sunt adevărate și exacte.

Puteți utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plăti sau viziona produsele noastre. Nu puteți utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comandă sau plata ilegală, frauduloasă sau speculativă; pentru a afișa sau transmite vreun material ilegal, amenințător, calomniator, defăimător, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune, care ar putea da naștere la o răspundere civilă, sau care ar putea încălca în alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acești Termeni.

Noi putem, în orice moment și fără preaviz sau răspundere, înceta sau restricționa accesul dumneavoastră la toate componentele sau oricare componentă a site-ului nostru. Accesul dumneavoastră la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neîntrerupt sau disponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori apărute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorilor apărute, sau lipsa virușilor ori a altor comportamente dăunătoare pe site-ul nostru sau pe serverele care îl fac disponibil. Nu aveți dreptul să utilizați niciun dispozitiv, software sau rutina, care intervine sau încearcă să intervină în operarea normală a site-ului nostru și nici să luati vreo măsură care impune o încărcare nerezonabilă pe echipamentul nostru informatic.

Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conținutului www.yvettefashion.ro, afectarea performanțelor lui se consideră tentativă de fraudare.

S.C Yvette Fashion S.R.L. își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului www.yvettefashion.ro, precum și prezenta Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, te rog să vizitezi periodic această secțiune pentru a verifica Termenii și condițiile pe care le-ai agreat să le respecți.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, și cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.
 

Colectarea de date cu caracter personal
S.C Yvette Fashion S.R.L. poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar.

Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul www.yvettefashion.ro cere informații prin care puteti fi identificat sau prin care vă putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “Contact”.

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:
-Pentru a livra servicii precum buletinele de știri, evenimentele sau produsele pe care le-ați cerut sau achiziționat.
-Pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă nevoilor dumneavoastră.
-Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului.
-Pentru a ne ajuta să cream și sa publicăm conținutul cel mai relevant pentru dvs.

S.C Yvette Fashion S.R.L. colectează informații și le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesați în interiorul Site-urilor, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. 
www.yvettefashion.ro poate folosi în cadrul Site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal în următoarele scopuri:

-Pentru a îmbunătăți uzabilitatea și a vă furniza un serviciu cât mai bun.
-Pentru a îmbunătăți securitatea accesului.

În diferite secțiuni din Site, se găsesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastră de email este folosită pentru a vă trimite un răspuns și mesajul dumneavoastră este reținut pentru referințe viitoare în cazul în care decideți sa ne contactați din nou. Adresa dumneavoastră de email și numele furnizat intră în categoria datelor tip “Contact”

www.yvettefashion.ro nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal.
Colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul www.yvettefashion.ro.
Suplimentar față de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul www.yvettefashion.ro implică:

Formularele de plată online prezentate dumneavoastră atunci când efectuați o tranzacție eCommerce pe unul din website-urile comercianților web care folosesc soluția www.yvettefashion.ro vor trebui completate cu toate informațiile solicitate și marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe Site-ul www.yvettefashion.ro în următoarele scopuri:
-Livrării acestora;
-Facturării produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră;

www.yvettefashion.ro nu colectează date pentru plățile online. Plățile online sunt efectuate prin servicii de tip “third party” precum  PayPal.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii destinatari: Băncile implicate în plătile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

Prin continuarea tranzacției eCommerce prin intermediul Site-ului www.yvettefashion.ro vă exprimați expres consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în sistemul de evidență informatizat de către S.C Yvette Fashion S.R.L., în calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP cu numărul 0006218 .
 

Utilizarea datelor statistice și datelor anonime
www.yvettefashion.ro poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în calitatea sa de operator în următoarele scopuri:
-publicării, promovării, ofertării produselor/serviciilor oferite de către www.yvettefashion.ro
-realizării de informări;
-realizării de analize/rapoarte;

Securitatea datelor colectate
www.yvettefashion.ro utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control și audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare.

Serverele pe care Site-urile sunt găzduite sunt protejate de acces fizic și la distanta limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și din punctul de vedere al securității. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu și, atunci și dacă este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware și software utilizată de către soluția www.yvettefashion.ro este, periodic, analizată din punctul de vedere al securității.

www.yvettefashion.ro nu vinde produse și/sau servicii care să fie cumpărate de către minori. www.yvettefashion.ro poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achiziționate de către un adult. Dacă sunteți minor și accesați un Site, o puteți face doar dacă sunteți sub supravegherea unui părinte sau a tutorelui legal.
 

Impunerea acestei Politici de Confidențialitate
Dacă aveți întrebări legate Politica de Confidențialitate sau doriți să fiți informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către www.yvettefashion.ro și care vă privesc direct, vă rugăm să ne Contactați

Protecția datelor personale
În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege, conform notificării cu numărul 18755 A.N.S.P.D.C.P. din data 5/08/2015 .

Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către S.C Yvette Fashion S.R.L.

S.C Yvette Fashion S.R.L. garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise și semnate ce va fi trimisă prin poștă la adresa:S.C Yvette Fashion S.R.L, Zalau, Str. Gheorghe Doja nr 86 bl d 86 ap 15, jud. Salaj.

 

NEWSLETTER SI ALTE INFORMATII
Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune.

La Abonarea la newsletter sunteti de acord sa:
Trimitem newsletter saptamanal cu (promotii,concursuri,colectii noi,reduceri)
Pentru dezabonare este suficient sa apasati lincul in partea de jos a emailului (Dezabonare) .

Pretul
Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.
Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.yvettefashion.ro sunt exprimate in Lei .

Modalitatea de Plata
Prin ramburs:

Plata se face direct către agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

Prin plata online:
S.C Yvette Fashion S.R.L.
vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plată online ale www.paypal.com.

În acest fel, putem asigura clienților noștri un serviciu sigur și eficient de comandă și plata online.

Cumpărăturile online prin PayPal vă oferă un plus de siguranță, deoarece nu trebuie să trimiteți datele de card la fiecare achiziție. Astfel, probabilitatea ca acestea să fie interceptate scade. De asemenea, procesul de cumpărare se face mai rapid, datorită ușurinței metodei de plată.

Pentru a folosi această modalitate, urmați următorii pași: după adăugarea articolului în coș, alegeți modalitatea de plată prin PayPal. Logați-vă în contul de PayPal și efectuați plata rapid și sigur!

   Informații de livrare
Taxa de Transport prin Posta Romana este:
Termenul de livrare este de circa 2-4 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În orice condiții, inclusiv în situație de forță majoră și sub sancțiunea de a vă returna sumele plătite, termenul de livrare nu va depăși 14 de zile, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră.
 
Taxa de Transport prin Curier este:
Termenul de livrare este de circa 1-3 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În orice condiții, inclusiv în situație de forță majoră și sub sancțiunea de a vă returna sumele plătite, termenul de livrare nu va depăși 14 de zile, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră.
 
Te rugam să verifici datele de contact înainte de finalizarea comenzii si sa notezi in campul OBSERVATII din comanda intervalul orar in care poti primi pachetul la adresa de corespondenta, curierul se va conforma.. Adresa de livrare sau numărul de telefon incorect introduse în comandă, pot întârzia livrarea produselor.
Iti reamintim conditiile de returnare, in cazul in care ai nevoie de o alta marime la una dintre piese, cazul cel mai des intalnit.

În ziua în care coletul cu Comanda Dumneavoastră va fi expediat, veți fi înștiințat prin email. Acesta va fi trimis de către firma www.yvettefashion.ro

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, în timpul transportului revine societății de curierat sau transportatorului conform legislației locale în vigoare.

Returnarea Produselor

Conform legislatiei in vigoare in Romania, clientul poate renunta la produsele cumparate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare, legislatia se aplica doar in cazul persoanelor fizice (OG 130/2000 Art 4 (1) lit. b). Renuntarea la produsele cumparate se face doar in urma unei instintarii prin e-mail sau telefonic,termen de 3 zile de la primirea coletului.

Cheltuielile de returnare a produselor cumparate din magazinul nostru vor fi suportate in totalitate de client 

In vederea returnarii produselor trebuie respectati: 

Articolul va fi returnat in conditii bune, fara urme de purtare, fara a fi deteriorate in vreun fel, cu etichetele atasate, precum si documentele insotitoare, prin expeditie normala (NU ramburs). In caz contrar ele vor fi reexpediate clientului.
Inainte de returnarea articolului (articolelor), este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email intentia de a returna un articol/mai multe articole.

Din motive de igiena, articolele din categoria lenjerie sau costume de baie nu se pot returna.

Contactati-ne telefonic in vederea anuntarii returului de produs in cel mult 3 zile de la primirea coletului, altfel coletul poate fi refuzat!;
Nu se primesc retururi neanuntate telefonic;
Cheltuielile transportului de retur vor fi suportate de catre client, in cazul in care nu se doreste altceva in schimb; 
Este alegerea dvs daca doriti banii inapoi sau un alt produs! 
Contravaloarea produselor va fi returnata in maxim 7 zile lucratoare, prin transfer bancar,ori in cont  pe site

Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier sau posta Romana la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). Deasemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.


Pentru orice detalii sau neclaritati va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.

Dacă dețineți un cont pe www.yvettefashion.ro, înseamnă că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus, așadar, vă asumați răspunderea pentru orice nerespectare a acestora.